23 Temmuz 2012 Pazartesi

Bayan Gecelik Modelleri

Bayan gecelikleri bayanların en özel kıyafetlerinden birisidir. Bayan gecelik modelleri yatak odasımda en rahat ortamlarda giyebilecekleri gece elbiseleri diyebiliriz. Genç Bayanlar eşlerine daha güzel ve daha çekici görünmek için en fantazi gecelik modellerini tercih etmektedirler. Bayanların en çok tercih ettiği gecelik modelleri içerisinde renk olarak kırmızı saten tül ve dantelli olan modelleridir.moda tasarımcıları bayan kıyafatelerde olduğu gibi bayan gecelik modellerindede özenle çalışıp bayanların en çok tercih ettiği ipek, saten,tül gibi bir çok modellerde en son moda trend gecelikleri siz değerli bayanların beğenisine sunmakta. 2012 2013 yılının modası olan fantazi dantelli gözlere hitap eden bayan geceliklerinin tüm çeşitlerini en seçkin bayan giyim mağazalarının vitrimlerinde sergilenmektedir. 


Beyaz çarpraz askılı sırt dekolteli ayak bileklerine kadar uzunabilen fakat derin yırtmaçlı en kaliteli ipek kumaştan tasarlanmış birazda fantazi olan şık görünümlü uzun boylu bayanlar için özel olarak tasarlanmış 2012 yılının en cok tercih edilen bayan gecelik modellerinden birisidir.Vücüdu sıkmayan rahat hareket etmenizi sağlayabilecek modern gecelik modelidir.

Bu gecelik özellikle genç kızlara hitap eden küçük renkli desenlere sahip bahar mevsiminde ve kış aylarında da giyebileceğiniz klasik fakat bi o kadarda şirin sevimli bayan gecelik modeli.bayan genç kızlara hitap eden bu gecelik modeli rahat olduğu gibi bi o kadar da şirin ve sevimli görünüme sahiptir.Sadece kendi odanızda degil evin içinde rahatça dolaşabileceğiniz spor tarzında bı gecelik modelidir.Genç bayanların tercih ettiği bu model şirin ve spor olduğu için tercih ediliyor. fazla açık kıyafetlerden hoşlanmayan genç bayanların tarzıdır. 

Açık pempe göğüs dekoltesi olan bu gecelik ğöğüs dekoltesındekı beyaz çiçekleriyle dikkat çekmektedir.Bu açık pempe gecelik dikkat çektiği gibi bi o kadar da masum görünmektedir.Dantel olmasından dolayı bı o kdar da fantezidir bayanların pempe renge olan zafı nedeniyle de bu gecelik modeli ilgi görmektedir genelinde uun boylu bayanların tercihidir. 

Bu siyah ğöğüs dekolteli fantezi gecelik genelinde bayanların eşleri için giydiği özel gecelik kıyafetleridir.Fantezi olduğu için beylerin ilgisini çekmektedir bayanlar genelinde kendilerini iyi hissetmek içinde giyerler.Ğöğüs bölümünden aşağı doğru tülün uzaması geceliğe ayrı fantezi katmış bi o kadar da beylerin dikkatini çekmektedir.Bu bayan geceliğin ahenk bi siyahlıkta olması birçok bayanın daha çok dikkatini çeker bayanların geneli kilo sorunu olduğu için gecelikte de siyahı tercih ederler 

Erkeklerin bayanlar üzerinde görmek istediği en beğendikleri renk kırmızı bu gecelik boyundan askılı ğöğüs dekolteli, beylerin dikkatini çekmeye yeterli bı gecelikdir.Tamamen yatak odası için olan bu gecelik rengi ve duruşu ile çok fantezidir.saten olması da rahatlığı beraberinde getirmektedir sırt dekoltesi olması geceliğe ayrı bı hava vermektedir.Gecelik kırmızı oldugu için her saç rengine yakısmakta ve dolasıyla tüm bayanların dıkkatini çekmekte ve kadınları daha ayrıcalıklı göstermektedir. 

Koyu kahve göğüs dekoltesinde kurdeleli bu mini gecelik giyildiğinde vucuda saran yapısı fantastik bir görünüm verir.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam

Arama Kutusu

Tüm Hakları Saklıdır - Yeni trend modeller: Bayan Gecelik Modelleri
Seo, Wordpress to Blogger Hit Adam Anarşik Çocuk